Yrityslainavertailu Zmarta

Zmarta yrityslainavertailu on helppo, nopea ja maksuton tapa vertailla ja kilpailuttaa yrityslainasi! Zmarta Logo

Zmarta yrityslainavertailun kautta lainahakemuksesi lähetetään yhdellä kertaa useilla lainan myöntäjille ja saat vastineeksi useita luottotarjouksia, jotka voit kätevästi ja helposti verrata. Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja lainapäätökset tulevat nopeasti.

Kilpailuta yrityslaina

Lainaa voi hakea seuraaviin tarkoituksiin: Laitteet, remontointi/tilojen laajentaminen, velkojen jälleenrahoitus, työntekijöiden palkkaaminen, käyttöpääoma, varasto, markkinointi sekä muutama muu.

 • Laina on vakuudeton yrityslaina
 • Hyväksytyt yritysmuodot: toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö
 • Takaisinmaksuaika 1-36 kk
 • Nopeimmillaan voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana.

  Yrityslainavertailu edellyttää, että yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta. Lisäksi sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriöitä. Tarvittaessa saat tukea Zmartan asiakaspalvelulta niin chatissa kuin puhelimitse.

  Korkoon vaikuttavat muun muassa rahan käyttötarkoitus ja toimiiko esimerkiksi ostettava kohde vakuutena. Myös lainan suuruus, lainatuote, lainanottajan maksukyky ja rahoitusmarkkinat itsessään vaikuttavat korkoon.

  Halutessasi voit myös maksaa yrityslainan takaisin etuajassa, tällöin sinun tulee olla yhteydessä luotonmyöntäjään.

  Miksi Zmarta on maksuton?

  Zmarta yrityslainavertailu on sinulle maksuton, sillä Zmarta saa korvauksen yhteistyökumppaneiltaan eli rahoituksen myöntäjiltä.

  Käytä yrityslainavertailua ja vertaa yrityksesi lainat helposti. Palvelu on maksuton ja hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *