Laskurahoitus yritykselle

Laskurahoitus on rahoitusmuoto, jonka avulla yritykset voivat saada rahoitusta nopeasti ja helposti. Laskurahoituksella yritys voi saada rahoitusta esimerkiksi toiminnan ylläpitämiseen tai laajentamiseen, investointeihin tai tilapäiseen kassavajeeseen. Laskurahoitus perustuu yrityksen tuleviin myyntituloihin, ja se voidaan saada nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Laskurahoitus on yksi tapa rahoittaa yritystoimintaa, ja se soveltuu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Käytännössä: Laskurahoitus tarkoittaa yrityksen myyntilaskujen myymistä rahoitusyhtiölle.

Sinä siis muutat laskut välittömästi rahaksi sen sijaan, että odotat saavasi rahat eräpäivänä esim. 30, 45, 60 tai 90 päivän päästä. Rahoitusyhtiö ottaa tietysti välistä oman kulunsa.

Milloin yritys voi hakea laskurahoitusta?

Yritys voi hakea laskurahoitusta milloin tahansa, jos se tarvitsee lisärahoitusta toiminnan ylläpitoon ja jatkamiseen, laajentamiseen tai investointeihin. Laskurahoitus soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa yritys tarvitsee nopeasti rahaa, mutta ei halua ottaa pankkilainaa tai antaa vakuuksia tai takaajia. Laskurahoitus on myös vaihtoehto, jos yrityksellä on vaikeuksia saada pankkilainaa perinteisillä ehdoilla.

Paljonko laskurahoitus maksaa?

Tavallisesti rahoitusyhtiö ottaa noin 2-10 % laskun summasta. Tämä riippuu kuitenkin laskun suuruudesta, eräpäivästä ja muista seikoista. Olemme listanneet tälle sivulle muutamia eri yrityslainoja ja yritysrahoitusta tarjoavaa yritystä. Kilpailuta rahoitus helposti ja valitse omaan tarpeeseesi sopivin laskurahoitus!