Suuri yrityslaina? Kredita auttaa löytämään sopivan

Kredita auttaa PK-yrityksiä kilpailuttamaan ja vertailemaan lainat ja rahoitusmahdollisuudet. Kreditan kautta on mahdollista löytää suuri yrityslaina jopa 3 000 000 euroon asti.

Täyttämällä hakemuksen saat 24 tunnin sisällä useita lainatarjouksia, joista voit itse valita parhaan. Hakemus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja saatuasi lainatarjoukset.

Yrityslainojen lisäksi Kredita kilpailuttaa puolestasi myös kiinteistölainat ja laskurahoituksen.

Kilpailuta suuri yrityslaina

Yrityslainan suuruus

  • Yrityslainat 5000 eurosta jopa 3 000 000 euroon asti.
  • Kiinteistörahoitusta on mahdollista saada jopa 10 000 000 euroon asti.
  • Laina-aika 1-60 kuukautta.

Kredita logo

Vaatimukset Kredita-lainaan

  1. Osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja
  2. Liikevaihdon tulee olla vähintään 60 000 euroa vuodessa ja 5000 euroa kuukaudessa

Hakemus itsessään on melko yksinkertainen ja sen täyttäminen ei vie pitkään. Kredita kerää julkisista lähteistä tietoja automaattisesti ja täyttää yritystietojasi valmiiksi. Lisäksi Kredita varmistaa, että sinun liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

Kreditan älykäs järjestelmä suosittelee saatujen tarjousten pohjalta sinulle osuvimpia vaihtoehtoja. Lopulta sinä kuitenkin teet päätöksen nostatko lainaa vai et – ja mistä haluat yrityslainan nostaa. Tavallisesti saat rahat yrityksen tilille noin 2-5 päivän kuluessa.

Kreditan yhteistyökumppaneita ovat mm. Fellow Pankki, BusinessCredit, Fundu, Kasvurahoitus, SME Finance, Yritysluotto.fi, Yritysluotto Flex, Broaden, Finance Link, Lending House, Uuva ja Ikano Bank. Täyttämällä lainahakemuksen Kreditan palvelussa, voit siis saada lainatarjouksen joltakin näiltä rahoittajilta.

Korko on jokaiselle lainalle yksilöllinen ja perustuu sekä lainan kokoon, maksuaikaan että hakevan yrityksen tilaan.

Jos haussa on pieni tai suuri yrityslaina, Kredita auttaa sinua valitsemaan hyvän vaihtoehdon juuri oman yrityksesi tarpeisiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *