Lainaa siivouspalvelulle – yrityslaina siivousliikkelle

Siivouspalvelut ovat elintärkeitä niin yrityksille, kunnille kuin yksityisillekin. Joskus kuitenkin eteen voi tulla tilanne, jossa siivousliike kaipaa lisärahoitusta selvitäkseen vaikeiden aikojen yli, ostaakseen tarvittavia laitteita, maksaakseen palkkoja tai laajentaakseen toimintaansa. Onneksi netistä löytyy runsaasti erilaisia lainapalveluita, jotka myöntävät yrityslainaa. Myös ilman vakuuksia.

Hae rahoitusta

Siivouspalvelun pyörittämiseen liittyy runsaasti erilaisia kuluja: siivoustarvikkeiden ostaminen, laitteiden hankkiminen, markkinointi, vakuutukset ja toimitilat, työntekijöiden palkat ja mm. bensakulut

Joskus yrityslaina voi olla tarpeen, jotta yritys kykenee selviämään kaikista maksuistaan tai halutessaan kasvamaan. Yrityslainaa voi hakea monenlaisiin tarpeisiin, muun muassa käyttöpääoman vahvistamiseen, yrityksen laajentamiseen, laitteiston rahoitukseen ja ihan vaan arjen pyörittämiseen.

Moni yrityslainapalvelu vaatii yrittäjältä henkilötakausta, mutta ei välttämättä reaalivakuuksia. Tämä tosin vaihtelee runsaasti sekä lainan määrästä, lainapalvelusta että sinun tarpeistasi riippuen. Joskus hankittavat laitteet tai ostettava kiinteistö ja toimitila voi toimia suoraan vakuutena lainalle.

Yllä listatut lainapalvelut tarjoavat kuitenkin sinulle helpon tavan sekä kilpailuttaa että vertailla yrityslainat siivousliikkeelle. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Jos siis siivousliikkeesi kaipaa rahoitusta, on yrityslaina yksi mahdollisuus. Siivouspalvelu voi saada lainaa esimerkiksi laitteiden hankintaan, palkkojen maksuun tai toiminnan laajentamiseen.