Lainaa putkiliikkelle – yrityslaina putkimiehelle

Putkityöt ovat välttämättömiä. Putkiliikkeet ovat välttämättömiä. Meiltähän hajoaisivat kaikki infrat, jos niitä ei korjattaisi ja uusittaisi – sekä tietysti rakennettaisi alusta asti. Vaikka putkimies tulee usein tarpeeseen, voi putkifirma joskus kaivata lisärahoitusta. Tällainen rahoitus voi olla yrityslainan muodossa. Joskus laina on tehokas työkalu muun muassa vaikeista ajoista selviämiseen, toiminnan laajentamiseen, uusien laitteiden tai työkalujen ostamiseen, toimitilojen tai kuljetuskaluston (autojen) ostoon tai toiminnan laajentamiseen vaikkapa markkinoinnin tai uusien työntekijöiden palkkaamisen muodossa. Kun rahoitustarve yllättää, löytyy netistä useita eri lainapalveluita, jotka auttavat. Me listasimme alle sellaisia rahoituspalveluita, joista putkiliike voi hakea lainaa. Usein myös ilman vakuuksia.

Hae rahoitusta

Putkifirman pyörittäminen vaatii rahaa: työkaluja, ajoneuvoja, materiaaleja, markkinointia ja varat palkkojen maksamiseen.

Yrityslaina voi tarjota tarvittavan pääoman näihin taloudellisiin tarpeisiin vastaamiseen, jos käteisestä on juuri nyt muuten puutetta. Olipa kyseessä investoiminen uusiin työkaluihin, palvelun kattavuuden laajentaminen tai uusien työntekijöiden rekrytointi, yrityslaina tarjoaa taloudellista joustavuutta, jota LVI-alan yritys voi joskus tarvita.

Lainanantajat arvioivat putkialan yrityksen kykyä maksaa laina takaisin lainahakemuksen ennen hyväksyntää. Kassavirran, kannattavuuden ja taloudellisen vakauden arvioiminen varmistaa hallittavat lainojen lyhennykset. Riippuen hieman lainan suuruudesta, voi olla, että sinulta ei vaadita mitään erillisiä laskelmia yrityksesi tilasta. Merkittävämpien suurien yrityslainojen kohdalla toki sinulta saatetaan vaatia mm. tilinpäätöstietoja tai vastaavia dokumentteja. Katso tarkemmat tiedot lainapalvelun verkkosivuilta.

Yhteenveto

Joskus yrityslaina on tarpeellinen yrityksen arjen pyörittämiseen hiljaisempina aikoina. Toisinaan laina auttaa yritystä laajentumaan ja päivittämään omia laitteitaan ja työkalujaan. Sinä ymmärrät oman yrityksesi rahoitustarpeet parhaiten. Kun siitä on apua, yrityslaina on saatavillasi helposti ja nopeasti netistä.