Lainaa kukkakaupalle – yrityslaina floristille

Joskus kukkakauppa kaipaa ulkopuolista rahoitusta joko laajentuakseen tai selviytyäkseen hiljaisempien aikojen yli. Onneksi lainapalveluita löytyy runsaasti. Floristi tai kukkakauppa voi hakea yrityslainaa esimerkiksi arkisten kulujen kattamiseen, kukkakaupan perustamiseen tai uuden toimipisteen avaamiseen. Alta löydät listan lainapalveluista, joista yrityslainaa voi hakea nopeasti ja helposti.

Hae rahoitusta

Kukkakaupan pitämiseen liittyy useita kuluja, mukaan lukien tuoreiden kukkien ja kukkatarvikkeiden ostaminen, vuokra tai toimipisteen muut kulut, markkinointi ja henkilöstökulut. Yrityslaina voi tarjota tarvittavan pääoman näihin kaikkiin.

Ennen lainahakemuksen hyväksymistä lainanantajat arvioivat kukkakaupan kyvyn maksaa laina takaisin. Verkossa toimivat lainapalvelut eivät tavallisesti pyydä sinua toimittamaan erillisiä laskelmia tai tilinpäätöksiä lainan hakuprosessin aikana. Toki ne kannattaa silti olla olemassa, jos joku niiden perään kyselee – ja pitäähän sinun itse tietää missä yrityksesi menee.

Riippuen hieman lainanmyöntäjästä ja lainan ehdoista sekä lainan määrästä, sinulta saatetaan vaatia vakuuksia tai takauksia. Tämä kuitenkin vaihtelee suuresti palvelusta toiseen ja yrityslainaa on mahdollista saada myös ilman vakuuksia.

Yhteenveto

Yrityslaina voi auttaa sinua perustamaan kukkakaupan tai laajentamaan jo olemassa olevaa toimintaasi. Toisinaan laina voi olla myös ratkaisu vaikeista ajoista selviytymiseen.