Lainaa autokorjaamolle – yrityslaina autohuollon kuluihin tai perustamiseen

Autokorjaamot ovat meille kaikille tärkeitä. Ilman niitä maailma pysähtyy. Toisinaan autokorjaamo voi kaivata ulkopuolista rahoitusta esimerkiksi vaikeista ajoista selviytymiseen, työkalujen ja laitteiden hankintaan, palkkojen kattamiseen tai laajentumiseen (esimerkiksi uuden toimipisteen avaaminen). Voit hakea netistä yrityslainaa kaikkiin näihin tarpeisiin helposti ja nopeasti.

Hae rahoitusta

Autokorjaamon pyörittämiseen liittyy paljon erinäköisiä kuluja, kuten työkalujen, diagnostisten laitteiden, varaosien, vuokran tai toimitilojen muiden kulujen ja työntekijöiden palkkojen maksua. Yrityslaina voi tarvittaessa olla ratkaisu näiden kattamiseen.

  • Laitteiden rahoitus: Työkalujen, hissien, renkaanvaihtajien ja muiden olennaisten laitteiden ostaminen tai päivittäminen.
  • Käyttöpääomalainat: Päivittäisten kulujen hallintaan, kassavirtavajeiden kuromiseen ja ostovaraston hallintaan.
  • Kasvulainat: Lisätäksesi uusia palveluita tarjontaasi – esim. tarvittavat laitteet ja henkilökunta, jotta voit aloittaa korityöt, maalaukset tai erikoiskorjaukset. Lainaa on mahdollista saada myös esimerkiksi uuden toimipisteen avaamiseen.

Yrityslainan nostamisen jälkeen autokorjaamon omistajien kannattaa tietysti itse seurata keskeisiä suorituskykyindikaattoreita, jotta voitte analysoida miten laina on auttanut yritystä menestymään.

Yhteenveto

Kun tarvitset lainaa autokorjaamon perustamiseen, laajentamiseen tai vaikkapa laitehankintoihin, netistä löydät runsaasti erilaisia lainapalveluita! Voit hakea yrityslainaa nopeasti tarvittaessa jopa ilman vakuuksia tai takauksia.