Haenyt.fi on lainankilpailutuspalvelu yrityksille

Haenyt.fi palvelun kautta yritys voi kilpailuttaa lainansa aina 1000 eurosta jopa 300 000 euroon asti. Lainankilpailutuspalvelun tarkoitus on auttaa yrityksiä löytämään itselleen paras lainavaihtoehto ja näin säästää lainakuluissa. Jos tarvitset yrityslainaa ilman vakuuksia, voi Haenyt.fi auttaa.

  • Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään.
  • Hakemuksen lähettäminen on maksutonta.
  • Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.
  • Voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia 1000 – 300 000 euroa.
  • Maksuaika 3 kk – 5 vuotta (yleisesti 1-4 vuotta on suosituin väli).

Haenyt logoPalvelua voivat käyttää myös uudet yritykset, tosin kaikki lainakilpailutuspalvelun rahoittajat eivät tarjoa lainaa ilman vakuuksia uudelle yritykselle, joten saat todennäköisesti tällöin hieman vähemmän lainatarjouksia.

Haenyt.fi lainakilpailutuspalvelun kautta lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset osakeyhtiöistä aina toiminimiin asti.

Haenyt.fi lainakilpailutuspalvelun kautta hakemuksesi lähtee yli 10 rahoituslaitokselle ja pankille yhdellä kertaa.

Huomaathan, että etenkin isommissa yrityslainoissa rahoituslaitos saattaa kysellä tarkkaankin mihin laina tullaan käyttämään ja sinulle saatetaan esimerkiksi soittaa aiheesta. Sinulla pitää siis olla tarkasti tiedossa miksi ja mihin rahat aiot käyttää ja miten varat auttavat yrityksesi toimintaa. Ole myös tarkkana kulujen kanssa, sillä yrityslainojen kulurakenne on usein hyvin erilainen kuin kuluttajapuolen lainoissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *