Lainaa pienyritykselle – Capitalbox

CapitalBox tarjoaa lainaa pienyritykselle 2000 – 350 000 euroa. Lainaa myönnetään pienyrityksille, jotka haluavat kasvaa tai investoida, tarvitsevat rahoitusta odottamattomiin kuluihin tai tarvitsevat väliaikaista rahoitusta kassavirran vaihteluihin.

Hae yrityslainaa pienyritykselle

Capitalbox tunnettiin ennen nimellä Ferratum Finance. Vielä noihin aikoihin 2000-luvun alkupuolella Ferratum oli enemmän keskittynyt kuluttaja-asiakkuuksiin. Vuosien varrella yritys on kasvanut vauhdilla ja viime aikoina panostanut vahvasti yritysrahoitukseen.

Capitalbox logoCapitalbox tarjoaa erilaisia lainamuotoja aina yrityslainoista ja yritysluotoista yrityslainojen jälleenrahoitukseen asti.

  1. Yrityslaina: Käyttöpääomaa suurempiin investointeihin tai hankintoihin kuten laitteisiin, toimitilaremonttiin, varaston täydennykseen tai toiminnan laajentamiseen. Yrityslainaa on mahdollista saada jopa 350 000 euroa. Ei piilokuluja.
  2. Yritysluotto: Kätevä ratkaisu lyhyen aikavälin rahoitustarpeisiin. Yritysluotto on luottotili, josta voit nostaa lainaa tarvittaessa. Ja maksat takaisin vain siitä osasta lainaa, jota käytät. Näin kuukausikulut pysyvät matalina. Yritysluottoa Capitalbox myöntää maksimissaan 100 000 euroa.
  3. Jälleenrahoitus: Jälleenrahoituksen avulla yhdistät aikaisempia yrityslainojasi yhteen ja voit säästää selkeästi rahaa. Yrityslainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on tavallisesti edullisempi vaihtoehto kuin monta pientä lainaa.

Capitalbox myöntää lainaa pienyritykselle juuri silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *